Én mindig a barátaimmal nézek filmet

Imádom a filmeket. Sokszor, amikor otthon vagyok és éppen nincsen semmi dolgom, akkor legszívesebben filmet nézek. Csinálok popcornt, és leülök filmezni. A kedvenc filmem még mindig a Gyűrűk ura, kiskorom óta imádom és sosem fogom megunni. De szeretem nagyon a meséket is és a horror filmeket. Romantikus filmeket sosem nézek, azok nem kötnek le.

A barátaim is gyakran átjönnek hozzám, hogy közösen filmezzünk. Mindenki hoz egy kis rágcsálnivalót, és csinálok szendvicseket, és kezdődhet a filmnézés. Szeretem ezeket az estéket, mert sokszor semmi kedvem nincsen ahhoz, hogy kirittyentsem magamat és elmenjünk valahova. Néha sokkal jobban esik csak felhúzni a pizsit és otthon lustálkodni a többiekkel, miközben filmezünk.

Két héttel ezelőtt nagyon lebetegedtem, így dolgozni sem tudtam menni, sőt. Semmit sem tudtam csinálni, csak feküdtem az ágyban és próbáltam meggyógyulni. Mindent kipróbáltam már, de nagyon lassan gyógyultam csak meg. Már bevettem minden gyógyszert és minden praktikát kipróbáltam, végül is aztán másfél hét alatt csak meggyógyultam. Már azt hittem, hogy sosem lesz vége a szenvedésnek.

Miközben feküdtem az ágyban betegen, volt időm arra, hogy kicsit kutakodjak az interneten, és megnézzem, van-e valami jó vitamin tabletta, amit még nem próbáltam ki. Rátaláltam az eurovit multilong tablettára, és gondoltam, hogy megkérem anyukámat, hogy amikor legközelebb átjön a finom húslevessel, akkor hozzon nekem egy dobozzal ebből a tablettából, hogy kipróbálhassam.

Elkezdtem szedni, már egy hete szedem és idáig semmi bajom nincs tőle. Az íze is finom, nem olyan nagy szemű a tabletta, így azzal sincsen gond. Ráadásul az ára is baráti, ezért anyukám egyből kettőt hozott, hogy legyen nekem itthon bőven. Ami nagyon jó ötletnek tűnik most már, mert így nem kell szaladgálnom érte a gyógyszertárba, ugyanis még van belőle egy csomó.

Azonban most, hogy már viszonylag meggyógyultam, muszáj dolgoznom, bár még nem megyek be az irodába, otthonról dolgozom inkább, biztos, ami biztos. Így nem kapja el tőlem senki a betegséget. Mivel nem kell oda-vissza utazgatnom az irodába, időt spórolok meg magamnak, így hamarabb is végzem a munkával. Ami nagyon jó, mert így este sok mindenre van még időm, de, ha nincs kedvem kimozdulni, akkor csak beteszek egy filmet és pihenek. Szeretném minél jobban kipihenni magam és meggyógyulni, hogy utána most már ne kelljen a betegséggel foglalkoznom és teljes erőbedobással tudjam végezni a munkámat. Szeretem a munkámat, ezért mindent beleadok, hogy jó legyek abban, amit csinálok. Éppen ezért nem jött most jól, hogy lebetegedtem, mert pont ebben az időszakban elég sok minden van, amit meg kell csinálnunk. De sebaj, most már lassan túl vagyok a betegségen és végre én is be tudok segíteni a többieknek. Az eurovit multilong tablettát pedig szedem minden nap, nem felejtem el.

Már tervezzük is a többiekkel a következő filmnézős esténket, azonban most nem nálam lesz majd tartva, hanem egy barátomnál. Nekik van egy kisebb kertjük, ahol grilezni is lehet, így akár még a vacsorát is közösen meg tudjuk csinálni. Imádom a grillezett ételeket, így nagyon támogatom ezt az ötletet! Örülök, hogy ilyen összetartó csapat vagyunk és a közös programok megszervezése is ilyen könnyen megy nálunk. Mindenki elmondja, hogy mikor ér rá, és közösen mindent megszervezünk, nem hagyjuk rá egy emberre. Mindent közösen csinálunk és ez így van jól. Most, hogy beteg voltam, közösen átjöttek meglátogatni, még sütit is hoztak nekem, hogy ha jobban leszek, akkor legyen valami finomság itthon a hűtőmben, amivel „meglephetem“ magam. Nagyon kedvesek, és imádjuk egymást. Mi tényleg számíthatunk egymásra, és szerintem ez az igazi barátság.

Most, hogy van egy kis időm esténként, azt hiszem elgondolkozom rajta, milyen filmeket kellene megnéznem, amit még nem láttam. Nem is tudom, mesét nézzek vagy inkább valamilyen újabb horror filmet? Azt hiszem, hogy még van egy kis időm estig, hogy eldöntsem.