A filmezésből hogyan lesz online shopping?

Egy hosszú nap után szokásos program, hogy a barátommal megnézünk egy filmet…vagyis, megnéznénk, ha nem aludnék folyton bele.

Ahogy elfogy a popcorn engem rendszerint elnyom az álom. Erre a párom legutóbb azt találta ki, hogy válasszak én filmet, mert akkor tuti annyira érdekelni fog, hogy nem tudok majd elaludni.

Eleinte tiltakoztam az ötlet ellen, mert az egész napos gép előtt ülés után kedvem sincs még több monitort nézni, hogy kitaláljam aznap mit nézzünk. Végül azért csak megnyitottam a keresőt és bepötyögtem, hogy Oscar díjas filmek, hátha találok valamit ami megfog.

Nem is tudom hogyan, de úgy elkalandoztam, hogy egy óra múlva jött szólni a barátom, hogy mondjam már el végre mit nézzünk aznap este.

Az volt csak a probléma, hogy én nem is filmeket böngésztem, mert ráakadtam egy szuper webshopra, a Humanity Áruházra a humanityaruhaz.hu/termek/manuka_olaj_5_ml linken keresztül. 

Azon belül is a manuka olaj jótékony hatásairól olvasgattam.

Nem is ismertem előtte ezt a növényt, azt hittem, hogy a természetes fertőtlenítés csúcsa a teafaolaj.

De a manuka illóolaj hatása a teafának a többszöröse!

Egyébként, mint megtudtam ez a növény Új-Zélandon honos és a leveleit és szárát használják fel. Virágzáskor a bokor pedig gyönyörű rózsaszín árnyalatban pompázik.

Az illóolajhoz desztilláció útján jutnak hozzá, amit a Humanity Áruházban 100 százalékos tisztaságban lehet megkapni, így ez egy teljes mértékben természetes kencefice csodaszép INCI-vel.

A felhasználási palettája pedig ami azt illeti eszméletlen hosszú, mivel a párologtatástól kezdve a háztartásunkban a bőr felületi kezeléséig mindenre alkalmazhatjuk.

Inhalálva a szorongásunkon és asztmánkon tud segíteni nyugtató hatásának köszönhetően.

A bőrünkön alkalmazva a határ a csillagos ég, tényleg csak képzeletünk szabhat határt, hogyan építjük bele mindennapjainkba.

Hajmosásnál a samponhoz keverve például megoldást jelenthet korpára, de a fogápolásunkat is kiegészítheti.

Izzadásgátlásnál a dezodorhoz adagolva szagsemlegesítő hatást érhetünk el vele.

Antibakteriális hatásának köszönhetően nyerő ötlet a szappanunkhoz keverni.

Szintén fertőtlenítő képességét kamatoztatva az irritált, pattanásos bőrünknek is gyógyír lehet.

Továbbá fokozza a vérkeringést, így zúzdásokat kenegetve hamarabb eltüntethetjük a kellemetlen foltokat.

Rovarcsípés? Felejtsük el a kemikáliákat és a színtiszta manuka illóolajat dörzsöljük az érintett felületbe.

A takarításhoz vagy mosáshoz használt mesterséges vegyszerek mennyiségét is csökkenthetjük a manuka illóolaj segítségével. 

Az egyes alkalmazási módszerek adagolása kapcsán bővebb információt a Humanity Áruház Tudástár felületén érhetünk el.

A humanityaruhaz.hu/termek/manuka_olaj_5_ml oldalon egyébként más vásárlók véleményéről és értékeléséről is olvashatunk, ezáltal még inkább meggyőződhetünk, hogy ez egy igazán megtérülő befektetés.

Főként, ha a Zöld Hétfő keretein belül rendeljük meg elérve a bizonyos összeghatárt, hogy ingyenesen biztosítsák a házhoz szállítást.

A megrendelés pofonegyszerű: csak pár kattintás. Belehelyezzük a kosarunkba és a megfelelő információk megadása után hátradőlve várhatjuk csomagunkat vagy éppen el is mehetünk az áruházba, ha a bolti átvételt részesítjük előnyben.

Én rendeltem is rögtön két üvegcsével, de az esti online shopping után már nem volt filmezés, mivel rögtön el is álmosodtam. De legalább ráakadtam a Humanity Áruházra, ahova még biztosan visszatérek, mivel rengeteg házi készítésű termékötletük mellett az összes alapanyag meg is vásárolható náluk.