Szerezhetünk mi is olyan cipőt, mint ami a filmes sztárokon van

Gyerekkoromban nagyon sok filmet néztem. Hihetetlen, hogy milyen határozottsággal tudtam újra és újra megnézni ugyanazokat a mozgóképeket, akár egy nap többször is. Van valami ebben a gyerekkori naivitásban, amit később elvesztünk. Most már nem tudnám naponta újra nézni például a Csillagok Háborúját. De akkoriban ez annyira egy megkérdőjelezhetetlen, egyértelmű dolog volt, mint a levegővétel. Csak feküdtem a kis ágyamban, vagy éppen játszottam valamivel, a háttérben pedig hőseim végighaladtak ugyanazon a kalandsoron.  

Van azért még pár film, ami el tudja érni ezt a hatást nálam. De egyre ritkábban találkozok ilyennel és igazából azokat sem nézném meg mondjuk egy tucatszor. Mostanában már örülök annak is, ha egy filmet szívesen megnézek újból. Ez annak is köszönhető, hogy nincs már annyi időm, mint gyerekként. Oda kell figyelni a számlákra, munkára és az ember inkább új élményeket szeretne szerezni a szabadidejében.  

Mostanában pedig egy teljesen más területen szereztem új élményeket. Nem igazán foglalkoztatnak a ruhák, de azzal tisztában voltam, hogy egy jó cipő teljesen megváltoztathatja a közérzetemet. Nem tudtam azonban, hogy milyen helyen tudnék értelmes áron, minőségi cipőt szerezni. Nem is gondoltam volna, hogy az interneten fogom majd megtalálni az ideális boltot.  

Ez az oldal a CipőMarket volt. Kellemes színekkel operált és nagyon megnyugtató kialakítással rendelkezett. Általában ruhaboltokban azt szoktam érezni, hogy minden idegen számomra. Ezt talán a bevilágítás miatt lehet. Amint azonban felléptem a CipőMarket oldalára, ez az érzés egyáltalán nem jött fel. Olyan volt inkább, mintha egy nagyon hívogató, kedves helyre érkeztem volna, ahol mindent könnyedén meg fogok találni. 

Be is igazolódott a megérzésem, mert a férfi cipő keresésem pár perc alatt be is fejeződött. Különböző kategóriákat lehet használni, ha meg akarunk találni valamit. Rá se kell kattintanunk ezekre a menüpontokra. Ha föléjük visszük az egerünket, azonnal megjelennek az alkategóriák is. Ezzel értékes időt tudunk megtakarítani magunknak, mellette pedig könnyebb így teljes áttekintést kapni az oldal választékáról. Telefonon ez kicsit máshogy működik, de nem lesz ez se egy különösebben nehéz feladat. A jobb felső sarokban láthatunk három vízszintes vonalat egymás alatt. Ha rányomunk ezekre, akkor meg fog nyílni az összes menü, onnantól kezdve pedig minden magától értetődő.  

Nagyszerű dolog, ha könnyedén lehet kezelni egy oldalt, de elsősorban azért jön ide az ember, hogy cipőt vásároljon. Milyen hát az itteni választék? Két szóban tudnám leírni: bőséges és minőségi. Ennek a kombinációja, egy jó boltnak az ismertetője. Mikor ráléptem a férfi cipők kategóriára, először egy ömlesztett listát kaptam az aktuálisan népszerű cipőkről. Ha valaki konkrét ötlettel érkezett az oldalra, az használhatja a felül található keresőt. Ide csak be kell írni a termék nevét és rögtön ki fogja adni az ezzel egyező ajánlatokat. Nekem azonban nem volt ilyen előre kitalált tervem, úgyhogy örültem a szűrőknek, amiknek a segítségével könnyebben tudtam választani a sok cipő között. 

Több cipőn is most elképesztő leárazások voltak érvényben. Ki is használtam ezt a lehetőséget és be tudtam szerezni egy cipőt az eredeti árának töredékéért. Nagyon tetszett, hogy a termékek minősége ellenére néha előállnak ilyen ajánlatokkal is. Annyit biztos elértek vele, hogy legközelebb is biztosan innen fogok cipőt vásárolni és másoknak is nagyon ajánlom a CipőMarket oldalt.