Méregtelenítsd az életed natúr szappannal!

Egy dokumentumfilmben hallottam arról először, hogy a natúr kozmetikumok mostanában divatba jöttek. Eleinte eléggé hitetlenül álltam a tényhez, hiszen köztudott, hogy olyan dolgok is hajlamosak divatba jönni, melyek elég hamar lecsengenek, és nincsen semmilyen társadalmi vagy akármilyen más hatásuk. Engem egyébként sem érdekelnek túlzottan az ilyen testápolással kapcsolatos termékek, a dekorkozmetika is abszolút hidegen hagy nő létemre, eddig a készletem kimerült egy beszáradt alapozóban meg egy darabos szempillaspirálban…

Barátnőm ugyanakkor egy nap úgy állított be hozzám, hogy egy zacskónyi natúrkozmetikai holmi volt a kezében. Arról magyarázott, hogy már másodszorra veszi őket újra, és mennyire jó hatással voltak a bőrére. Azt mondta, eleinte ő is meglehetősen szkeptikus volt, de már az első alkalom után puhább volt a bőre és ápoltabb, mint valaha. Ajánlotta, próbáljam ki először a szappanokat, ha félek továbbra is, az ő tanácsa ellenére (ezt egy kicsit sértett hangsúllyal adta elő), azoktól max kiszárad a kézfejem, ha nem kompatibilisek a bőrömmel.

Odaadta az egyik levendulás kézműves szappanját, amit az aquamundi.hu oldaláról rendelt, tegyek vele egy próbát, aztán majd meglátom, eldöntöm, akarom-e.

Hát a szappanban aztán nem csalódtam! Kicsit utánuk is olvastam, és semmilyen mesterséges származékot nem tartalmaznak ezek a dolgok. Éltem a webshopon ajánlott kedvezménnyel, miszerint ötven százalék kedvezmény jár és ingyenes kiszállítás a második rendelt termék után. Szóval kiválasztottam egy mézes szappant meg egy mentásat, plusz legörgettem a hidratáló krémeket, amelyek közül kiválasztottam egy nappali krémet: a leírása alapján nyilvánvalóvá vált, hogy tele van vitaminnal, ráadásul a két kedvenc összetevőm, a shea vaj meg a levendula is megtalálható benne. Érdekelt továbbá a kókuszolajos ajakír is, kíváncsi voltam az állagára, meg hogy az én cserepes számmal mit tud kezdeni.

A szappan nagyjából másfél hónapig volt elég, kellemes illatát a kézfejem egész nap megőrizte, nagyon szerettem, hogy éreztem akkor is, ha mondjuk a hajamhoz nyúltam, hogy a fülem mögé tegyem. Még a férjem is megjegyezte, hogy állandóvá vált a kezem jó illata, gyakran adott puszit a csuklómra meg a tenyerembe. Az arckrémtől is kisimult a bőröm, sokkal élettel telibbé vált, és ahhoz is megjött a kedvem, hogy sminkeljem magam kicsit.

Azóta is várom, hogy az aquamundi.hu dekorkozmetikai termékeket is árusítson, szívesen kipróbálnék egy ilyen natúr szempillaspirált vagy rúzst is akár, szerintem azokat is rendkívül jól meg tudnák csinálni.

Mindenesetre beváltak nekem ezek a termékek eléggé, a szappant egyszerűen imádtam, azt meg különösen jónak tartom azóta is, hogy akciókkal csábítják magukhoz az embereket, vásárlókat. Szerintem ez egy tök jó marketingfogás, így bizonyosan magukhoz édesgetik a vásárlókat a készítők, akik nem csak egyszer fogják náluk elkölteni a pénzük egy részét, hanem visszajárókká válnak.

A kislányom is kipróbálta imádott szappanaimat, és még az ő érzékeny hétéves bőrére is kifejezetten jótékony hatással volt. Mióta áttértünk az Aqua Mundi natúr termékeire, az egész család, még a férjem is sokkal frissebb, a bőre sokkal ápoltabbnak és puhábbnak tűnik. Ráadásul, már azt is kitaláltuk, hogy kint hagyunk a nappaliban egy-egy ilyen szappandarabkát, mert olyan kellemesen diszkréten illatozik ez a natúrkozmetikum, hogy egyformán szép díszként és illatosítóként. Mindenesetre beleszerettem ebbe a termékbe, csodálatosnak tartom, és kétség kívül jótékony hatásúnak ezeket a szappanokat.

Azóta is nagyon hálás vagyok a barátnőmnek, aki ajánlotta nekem az aquamundi.hu webshopját, egy teljesen új világ nyílt meg előttem, egy olyan világ, ahol a természettel közelebbi kapcsolatba kerülhetek még egy-egy mosakodás során is, egy tartósítószerek és adalékok nélküli világ, amellyel az ember aggodalom nélkül eltelhet, amely segít életének méregtelenítési folyamataiban.