Filmnézés közben bébitaxiba ültetjük a babát

Amióta megszületett a lányunk, nem sok időnk van a kikapcsolódásra. Egy gyerekre folyton vigyázni kell, odafigyelni, hogy mit csinál, és ha már egy kicsit nagyobb, akkor szórakoztatni is kell, mert hamar elunja magát, és olyankor nyűgös, és nem lehet vele bírni.

De azért nem akarunk lemondani teljesen a filmézésről sem, hisz a párommal ez egy olyan fontos közös hobbi, ami közben megbeszélhetjük a problémáinkat is. Mind a ketten leginkább a régi filmeket szeretjük, erről írtam is ebben a korábbi cikkben. Szerencse, hogy ennyire hasonló az ízlésünk.

Na de amíg mi filmezünk, a gyereket is le kell kötni valahogy, és erre vettük a bébitaxit. Ennek nagy előnye, hogy a gyerek nem csak jól szórakozik benne, hanem segíti abban is, hogy előbb megtanuljon járni. Még ha csak a nappaliban hajtja magát körbe-körbe, már azzal is fejlődnek az izmai. Nem is beszélve arról, hogy szeret száguldozni, de azért kialakítottunk neki otthon is egy olyan teret, ahol nem mehet neki semminek.

Ahol pedig megrendeltük a bébitaxit az az Ajándék varázs oldal, ahol nem csak sok remek termék közül lehet válogatni, de van egy tájékoztató a bébitaxikról, és egyéb babatermékekről is, így tudjuk is, hogy mit veszünk. Valamint ez az oldal több webshop kínálatát összegyűjti, így rögtön tudjuk, hogy hol vannak a legjobb árak. Ezen a linken mindent megtalálsz a bébitaxikról:
https://ajandek.varazslo.hu/blog/item/bebitaxi-olcson-es-okosan