Filmnézés közben szerettem bele az autómba

Az álmok furcsa mód születnek az esetek többségében. Van, aki már egyek korától fogva tudja, mit szeretne az életével, míg mások akár a középkor hajnalán sem tudják, mit akarnak magukkal kezdeni.

Van, aki házat vesz, és van, aki sokat nyaral, mindenki másra vágyik az életben, de a lényeg, hogy tudjuk az álmainkat megvalósítani.

Az én álmom egy esős délutánon született, amikor nem tudtunk sehova sem elmenni, mert rossz idő volt nagyon. Megbeszéltük a barátnőmmel, hogy aznap otthon maradunk, bekuckózunk, és filmnézős délutánt csapunk a szoba melegében. Kiválasztottunk 3-4 filmet, és egymás után elkezdtük nézni őket.

Az egyik filmben volt egy autós üldözős jelenet, és abban a pillanatban bekattant nekem valami. Annyira megbabonázott az Audi, hogy ott azonnal eldöntöttem, hogy akarok egyet.

Teljesen megbabonázott az az autó, minden apró részlete tetszett. Kicsit olyan volt, mint a szerelem első látásra. Tudtam, akartam.

Viszont természetesen nem volt rá pénzem, így stratégiát kellett kitalálnom arra, hogy az enyém lehessen.

Elvállaltam egy másod és egy harmad állást, hogy gyűjteni tudjak, közben pedig sűrűn jártam az autókereskedéseket, és nézegettem az ilyen típusú autókat.

Nem is sokára összegyűlt rá a pénzem, és eljött a nagy nap, elmentem, és megvettem. Tökéletes volt, csodaszép, fekete, bőr ülésekkel, nagyszerű extrákkal, egy tökéletes gép.

Egyetlen apró szépséghiba volt a történetben: nem adtak hozzá, csak téli abroncsokat, így a nyári gumi vásárlás még előttem állt.

Nem estem pánikba, hiszen már előre fel voltam készülve, és ki is néztem, hogy ha szükségem lesz nyári gumira, honnan fogom megvásárolni. Többen is ajánlották, és én is úgy láttam, hogy a gumidiszkont.hu-n a legérdemesebb megrendelni az abroncsokat, mert nagyon nagy a választékuk, és a vásárlói visszajelzések szerint gyorsan és precízen szállítanak.

A mérettel voltam kicsit bajban, mert nekem jobban tetszett volna, ha kicsit nagyobb kerekek vannak rajta, de végül a gyári méret mellett döntöttem, biztos, ami biztos alapon.

Úgyhogy már minden készen áll a kocsikázásra. Boldog vagyok, hogy teljesült az álmom, ami film nézés közben született.

Kíváncsi vagyok, hogy a következő nagy cél az életemben mi lesz.