Esti filmezés árvízzel

Kevés embert ismerek, akinek a hétfő lenne a kedvenc napja a héten. Én és a párom sem vagyunk ezzel másképp, így tegnap filmezést terveztünk, hogy levezessük a hétkezdési feszkót.

Bekészítettük az üdítőt, popcorn is megsülve, bekuckóztunk és már Noé is a bárkáját építette, amikor is a nappali küszöbén víz folydogált a szobába.

Összenéztünk és hirtelen nem értettük miért elevenedett meg a film a lakásunkban, ráadásul úgy, hogy a bárka sincsen még kész! Valóban a feje tetejére állt a világ, na de ezt már mi is túlzásnak éreztük, így kimentünk a konyhába megnézni, hogy minden rendben van-e.

A mosogató alól ömlött a víz.

Pillanatok alatt mérlegeltük, hogy ehhez azonnal szakemberre van szükségünk, mert nincs annyi rongy itthon, amennyi a reggelig kifolyó vizet felszívná.

A pillanatot, amikor realizálódott, hogy este 10 óra van egy átfutó kétségbeesés követett, de pánikra nem volt idő.

Kérdeztem a barátomat, hogyan keressek rá, kit kell ilyenkor hívni. Miközben itatta fel a vizet a konyhaszekrényből mondta is mit kell gugliznom: Vízvezeték szerelés, vízszerelés Budapesten és Pest megyében.

Találtam azonnal is egy oldalt, ahol rögtön az SOS esetekkel kezdenek és akár 1 órán belüli kiszállást ígérnek.

Körbenéztem a konyhában és biztos voltam benne, hogy nálunk most az van, így azonnal hívtam is a megadott telefonszámot.

Mire végeztünk a lakásban szétterjedt víz felitatásával, már csöngettek is. Megérkezett a szakember, aki rögtön neki is állt a probléma megoldásának.

Kicsit tartottam, hogy lesz ez az egész így este, mert mostanában elég rossz tapasztalatokat hallottunk csak: nehéz jó szakembert találni, ha végre kijönnek vagy ez vagy az nincs náluk, idő a beszerzés, stb.

Nálunk semmi ilyenről nem volt szó. Megérkezett a vízszerelő, átbeszéltük a problémát és neki is látott mindenféle kifogás és mellébeszélés nélkül. Szuper volt látni a hozzáértést, mert ha egyedül maradtunk volna a problémával, akkor mára már medence lenne a nappalink helyén is.

Vízvezeték szerelés, vízszerelés Budapesten és Pest megyében

Míg szerelt, megtudtuk, hogy nem csak vízszereléssel foglalkozik a cég – vizgazfutesszerelo24.hu -, ahol dolgozik, hanem sok egyéb mással is, mint például duguláselhárítás, fűtésszerelés és gázszereléssel.

Mire megfékezte a vizet és megoldotta a problémánkat már egy további időpontot is egyeztettem a fűtőtestek kapcsán.

A honlapon 3 módon is tudok egyeztetni, ami csúcs, mert nem mindig szeretek telefonálni ilyen problémák kapcsán, mivel félek, hogy butaságot mondok. Hiszen a férfiak értenek inkább ezekhez, nem? De itt tudok visszahívást kérni, addig meg az oldalon lévő leírások alapján be tudom lőni milyen problémával állunk szemben, melyik szakemberhez tartozik. Annyira jó, hogy gondolnak a nem hozzáértőkre is! Végre nem leszek zavarban és nem csak hebegni-habogni fogok.

Már ezer éve csepegnek a radiátorok, de mindig csak halogattam a szakember felhozatal miatt a javíttatást. De itt a hozzáértéssel nem gondolom, hogy probléma lenne, hiszen képzett szerelőkről beszélünk több éves tapasztalattal.

Végre nem kell halogatni a feltornyosult tennivalókat a lakásban.

A legjobb az egészben, hogy garanciát is vállalnak az elvégzett munkára, nem csak összecsapják a dolgokat pillanatnyi megoldásként. Ez 1 évtől 5 évig vagy még további időintervallumra is terjedhet, ami engem személy szerint biztonsággal tölt el, hiszen milyen Mekk Elek jönne garanciával?

Plusz a biztosító is elfogadja a cég által kiállított számlát, ami azért nagy könnyebbséget jelent.

Elég kalandosra sikeredett a hétfő éjjel, de végül minden jól alakult, köszönhetően a Vízvezeték szerelés, vízszerelés Budapesten és Pest megyében keresésemnek.

A filmet meg befejezzük majd máskor.