Ha imádunk a padlón ülve filmezni, kéne padlófűtés, nem?

Ez a mondat akkor fogalmazódott meg életem szerelmében, amikor már harmadszorra csúszott ki a feneke alól a díszpárna, amin ült, és olyan szerencsétlenül borult, hogy lefejelte az asztalt. Persze, az ő verziójában szerepelt néhány trágár kifejezés… Talán kicsit hülye szokás, de valamiért ragaszkodunk hozzá: a kanapé előtt, hátunkat a lábának vetve, a földön ülve toljuk a popcornt és nézzük a filmeket. De ha meleg lenne a padló, akkor minden könnyebb lenne.

Igen ám, de mégis milyen magas lehet az elektromos fűtés költsége? A film végén rákerestünk, puszta kíváncsiságból, és gyorsan találtunk is egy céget, aminek a honlapján volt egy bejegyzés a mi témánkban: mekkora az elektromos fűtés költsége? A cég kiemelte, hogy nagyon fontos szem előtt tartani, hogy sok minden függ attól, hogy milyen helyiséget akarunk fűteni, és az sem mindegy, hogy egyedüli vagy kiegészítő fűtésre használnák-e az elektromos fűtőszőnyegek alkotta rendszert.

De térjünk vissza az árára. Azt nem szabad szem elől téveszteni, hogy csak a jól megtervezett rendszer gazdaságos, de fűtőszőnyegek minden lehetőséget biztosítanak. Alapvetően energiatakarékosak, gyorsan, és hatékonyan fűtik fel a helyiségeket, hiszen nagy felületen munkálkodnak. A beszerelés maga is olcsóbb lehet, mint egy hagyományos gázalapú rendszeré, és ami a bónusz: ez a rendszer nem igényel ellenőrizgetést, karbantartást, javítást, így ez egy újabb megspórolt összeg.

Hogy a telepítési összegről tájékozódjunk, kitöltöttük az árajánlatkérő űrlapot, négyzetméter, helyiségek, termosztátok száma alapján, megadtuk az elérhetőségünket, most pedig izgatottan várjuk a visszajelzést, hogy megtudjuk: mennyit kell összespórolnunk ahhoz, hogy meleg padlón mozizhassunk életünk végéig.