Inkább a közös családi filmezések, mint a boltba járás

Amióta belecsöppentem én is az anyukák világába, elképesztően nagyot fordult az életem. Alvás nuku, és persze az időbeosztásom is olyan, hogy néha azt se tudom milyen napszak van, nem is az hogy milyen nap. Persze ez egy csodaszép időszak, de eléggé dolgos. Viszont bőven vannak olyan pillanatok, alkalmak és programok, amik ezerszer kárpótolnak. Ilyen például a közös családi filmnézés. Erre szigorúan hetente egyszer sort kerítünk és mindig nagyon élvezzük. A pici babánk ugyan még ezen nem tud részt venni, de ha már elég idős lesz, természetesen előkerülnek majd szép mesefilmek is, amiket mi is még mindig nagyon szívesen nézünk meg a férjemmel.

Abban, hogy kicsit lefaragjak például a vásárlási időből és több időm legyen a családomra, a www.lord.shop.hu webshop segített nekem nagyon sokat. Egyik barátnőm ajánlotta, mert elmondása szerint nagyon olcsó és nagyon jó minőségű termékeket lehet itt kapni.

Na de mi is az a LORD Shop?

Ez tulajdonképpen egy online drogériás webshop, ahol mindenféle kozmetikumot, tisztítószert és babaholmit meg lehet kapni.

1995 óta, tehát már 26 éve szállítanak be Magyarországra. Eleinte csak a borotvákkal foglalkoztak, majd így bővült szépen a termékkínálat. Kezdetben csak viszonteladóként működtek, de szerencsére megalkották ezt a csodás webshopot és már közvetlenül is lehet tőlük vásárolni.

Közel 20 termékkategória között lehet nézelődni, ezeket az oldal bal oldali sávjában találod meg, a legtöbb alatt pedig még további altkategóriák is vannak, tehát ha valaki át akar nézni mindent, akkor jó pár órát szánjon rá. Természetesen hogy könnyebb legyen a keresés, ha valaki célzottan szeretne valamit megtalálni, akkor az tud szűrni, akár ár szerint is, egy csúszka segítségével beállíthatod, hogy milyen árkategóriában keresgélsz, amii szerintem azért is nagyon jó, mert így nem fogsz elcsábulni egy drágább termék után, mert ugye nem is látod.

Egyébként az oldal nem rég újult meg, ezért most mindenkinek egy 10% kedvezményt a vásárlásból, amit a vásárlás előtt kell érvényesíteni a kosárban. Tök jó, nem? Ami pedig az akciókat illeti, mindig van valami kedvezmény. Olyannyira, hogy amúgy van egy külön fül az akciós termékekre is. Amúgy én azt mondom, hogy nagyon jó, hogy ennyi akció van, de alapvetően maga az oldal is nagyon olcsó. Sokkalta jobb áron tudunk hozzájutni például a gyermek pelenkákhoz mint a nagy-áruházak polcairól leemelve, nem beszélve arról, hogy a minőségük is sokkal jobb.

Azok pedig akik kicsit óvatosabbak és nem szeretnének rögtön nagy tételben rendelni, azok nyugodtan vehetnek próbacsomagokat, mert a www.lord.shop.hu oldalán ilyen is van. Ezekben általában néhány csomag pelenka van és néhány csomag popsitörlő, ez a alapján pedig el tudod dönteni, hogy neked mennyire jön be az adott márka.

A www.lord.shop.hu-nak van egy Facebook oldala is, ahol igen szép követő számmal rendelkeznek. Szerintem érdemes őket figyelni, mert mondjuk, ha te is olyan vagy mint én és szereted pörgetni a közösségi oldalakt, akkor azonnal tudsz értesülni a legújabb kedvezményekről és beérkezett termékekről.

A szállítás kifejezetten olcsó, ha GLS futárral hozatod a rendelésed, akkor csak 1199 forint, ha pedig a túrajáratot választod (lásd: www.lord.shop.hu), akkor csak 790 forint. Amúgy 8000 forint értékű rendelés mellett mindez nem is létezik, mert afelett teljesen ingyenes.

Szinte már küldetésemnek érzem, hogy megosszam mindenkivel a www.lord.shop.hu oldalt, mert elképesztő mennyire megtudja az online vásárlás könnyíteni a mindennapokat!

www.lord.shop.hu