Filmnézés közben találtuk meg a megfelelő autószervizt

A férjemmel nagyon szeretünk filmet nézni, főleg egy hosszú nap után egy bögre teával vagy forrócsokival lekucorodva a kanapénkra. Mindkettőnknek más az ízlése, ami a filmeket illeti, ezért felváltva szoktuk kiválasztani, hogy éppen mit nézzünk meg. Én jobban szeretem a vígjátékokat, a romantikus filmeket, de nagy kedvenceim a drámák is. Ezzel szemben a férjem legszívesebben akció filmeket néz meg, lehetőleg olyanokat, amikben sok autó van. Nagy autóbolond, a sajátunkat is előszeretettel javítgatja, amit persze én egyáltalán nem bánok, mert így legalább leveszi ezt a terhet a vállamról, nekem nem kell vele foglalkozni. Van nekem elég más dolgom.

 Az egyik ilyen esti filmezés alkalmával szóba került, hogy el kellene vinnünk az autónkat szervizbe. Mivel az előző szerelőnkkel nem voltunk megelégedve, értelemszerűen szerettünk volna valaki mást keresni, de nem volt semmi ötlet a tarsolyunkban. A férjem minden mindegy alapon beírta a keresőbe, hogy autószerviz, és első találatként a rendszer a metaautoszerviz.hu oldalát dobta fel. Mivel felkeltette az érdeklődését, úgy volt vele, hogy egy kicsit körülnéz az oldalukon. Azt már rögtön látta, hogy ez egy márkafüggetlen autószerviz, aminek mi nagyon örültünk. Ugyan nem állunk rosszul anyagilag, de annyira el sem vagyunk eresztve pénzügyileg, így egy márkaszerviz nálunk nem nagyon jöhet szóba.

Olvasta a férjem, hogy a metaautoszerviz.hu esetében az embert nem érhetik meglepetések, ugyanis ha elvisszük oda az autónkat szerelésre, és esetleg menet közben kiderül, hogy valamit pluszban cseréltetni kell, vagy plusz költség merülne fel, mindig tájékoztatnak, mielőtt az adott munkát elvégeznék. Nekem ez a hozzáállás nagyon szimpatikus, ugyanis korábban volt már autószerelővel problémánk azzal kapcsolatban, hogy plusz dolgokat kicseréltek a megkérdezésünk nélkül, és így a végösszeg az eredetihez képest jóval magasabb összegre rúgott. Persze kifizettük, de elég rossz szájízzel távoztunk onnan. Ilyen a Méta Autószerviznél nem fordulhat elő. Az is olvasható a weboldalukon, hogy bármilyen autót rájuk lehet bízni, foglalkoznak régebbi, magasabb futásteljesítménnyel rendelkező autókkal, valamint újabb darabokkal is.

További előny még, hogy a vállalat garanciát vállal az általuk beszerzett alkatrészekért is. Ennek az ideje 6 hónap, legyen szó akár gyári, akár utángyártott termékről. Azt is lehet olvasni, hogy az ő véleményük szerint jobb, ha az ember rájuk bízza az alkatrészek beszerzését, mert ők biztosan tudják, hogy milyen kell az autónkba. A férjem, hiába szereli sokszor az autónkat, mégis csak amatőr marad például a metaautoszerviz.hu – hoz képest. A komolyabb szerelési feladatokat ő is inkább a szakemberekre bízza, ebbe beletartozik az alkatrészek rendelése is.

Ám a cég nem csak az autók igényeire fordít nagy figyelmet, hanem az ügyfelekre is. Például a váróteremben, ahol az ügyfelek várakozhatnak klimatizált helyiség várja őket, ahol a rövidebb javításokat nyugodtan meg tudják várni. Ehhez ingyenes wifi is biztosított, hogy senki ne unatkozzon. A férjem ott döntötte el végleg, hogy a metaautoszerviz.hu szolgáltatásait fogjuk igénybe venni, amikor azt olvasta, hogy szervizről készült munkalap online elérhető az ügyfelek számára csak úgy, mint a munkafolyamatok során az autó állapotáról készült képek is. Nem sokat gondolkodtunk, felhívtuk őket másnap telefonon, hogy mikor vihetjük az autót, és pont szerencsénk volt, mert szinte azonnal oda tudtuk vinni. A javítás pontosan úgy zajlott, ahogy azt a weboldalukon leírták, úgyhogy nem ért minket semmi meglepetés.