Évfordulós ajándék az Ékszer webshop segítségével

Ahogyan azt már ti is tudjátok, nagy rajongója vagyok a filmeknek. A szabadidőm nagy részét legszívesebben azzal töltöm, hogy leülök a nappaliban a kanapéra, bekapcsolom a tévét és megnézek egy jó filmet. Habár a szívem leginkább a klasszikusok felé húz, a mozik friss kínálatát is mindig nyomon követem. Az újonnan kijövő alkotások közül mindegyiket megnézem a hozzám legközelebb eső plázában, amik viszont kevésbé keltik fel az érdeklődésemet a trailer alapján, azokat parkoló pályára teszem olyan alapon, hogy hátha egyszer mégis pont arra vágynék.

Nagyon szerencsésnek érzem magam, mivel az utóbbi években már nem csak egyedül, illetve a barátaimmal hódolhatok a kedvenc filmes hobbimnak, hanem az én csodálatos barátnőmmel, Beával is.

ékszer webshop
ékszer webshop

Beát egy társkereső oldal segítségével ismertem meg. Tudom, sokak szerint ciki online ismerkedni, ráadásul ha felmerül a téma, akkor a legtöbb ember nekiáll elmesélni a horror sztorijait amiket átélt, vagy esetleg egy ismerősével esett meg, de akár olyanokat is, amiket csak az újságban olvasott.

Nos, mások rossz élményei ide vagy oda, én a társkeresés ezen válfaja mellett döntöttem, mivel az ismeretségi köröm már minden nőt bemutatott nekem korábban akiket „alkalmasnak” találtak számomra (de végül kiderült, hogy nem), ráadásul elég sokat dolgoztam az utóbbi években, ezért nem nagyon volt alkalmam olyan helyeken járni, ahol ismerkedni lehet.

Miután felregisztráltam, nagyjából az első héten akadtam rá Beára és a képe annyira megfogott, hogy egyből írtam neki egy üzenetet. Szerencsére a szimpátia és a vonzalom hamar kialakult, Beus viszonozta a közeledésemet, a többi pedig már szinte történelem.

Két hete ünnepeltük a harmadik évfordulónkat, amire komolyan rákészültem. Szerettem volna meglepni valami különlegessel, hiszen jól tudom, hogy az ilyen jeles alkalmak mindig lázba hozzák, ha pedig ne adj Isten elfejteném, akkor hetekig szomorkodna szegény.

Ezt elkerülendő már egy hónappal korábban elkezdtem gondolkodni azon, hogy mivel lepjem meg őt. Abban biztos voltam, hogy elviszem majd a kedvenc éttermébe egy romantikus vacsorára, azonban szerettem volna adni neki valami olyat is, egy tárgyat, amit a későbbiekben is nézegethet és ami emlékezteti őt erre az évfordulóra.

Nem kellett sokáig gondolkodnom, amíg eszembe jutott, hogy mégis mi más lehetne a legjobb választás egy nőnek ha nem egy csodálatos ékszer? Egyből böngészni is kezdtem a netet (mivel az online vásárlás híve vagyok, ráadásul ezt a munkahelyemről is intézhetem és nem kell körbeautóznom a fél várost) és hamar rábukkantam az Ékszer webshop oldalára ahol már a kezdőoldalon is rengeteg gyönyörű ékszer fogadott.

Hirtelen el is bizonytalanodtam a bőség zavarában, hogy mégis mit válasszak az én Beusomnak, de aztán úgy döntöttem, hogy kategóriánként átnézek mindent a kínálatból és valamin biztos megakad majd a szemem, ami messziről azt kiáltja magáról, hogy „Vegyél meg! Bea imádni fog engem!”.

Azt mondjuk az első pillanatban eldöntöttem, hogy a gyűrűs szekciót meg sem nyitom, mivel nem szeretném, ha esetleg félreértené a dolgot és azt hinné, hogy el akarom jegyezni. Őszintén szólva persze mostanában többször eszembe jutott az is, hiszen el tudnám képzelni, hogy együtt éljük le az életünket, azonban a nagy kérdést semmiképpen sem ilyen sablonos alkalommal akartam feltenni, mint az évfordulónk. Eljön majd annak is az ideje, valamikor, amikor egyáltalán nem fog számítani rá. Akkor nagyobb a meglepetés, nagyobb az öröm és emlékezetesebb lesz a pillanat. Amint fel fog kerülni a kezére A Gyűrű, utána az unalomig kell majd mesélnünk boldog-boldogtalannak, hogy mégis hogyan tettem fel a nagy kérdést, szóval… Ne csak annyi legyen a sztori, hogy „Évfordulónk volt, elmentünk egy étterembe és előhúztam a bársonydobozt.”

Visszatérve a jelenbe, leszűkítettem a keresést a nyakláncokra és a karkötőkre. A gyűrűk alapból kiestek, a fülbevalóknak pedig én személy szerint nem vagyok nagy híve, így az utóbbi kettő tűnt logikusnak.

Végül a versenyt a nyakláncok nyerték, illetve a romantikus énem. Változatos kínálat volt olyan láncokból, amiknek szív alakú, kristály díszítésű medáljaik voltak. Hát igen… A szív jelképezi, hogy mennyire szeretem őt, ő pedig imád mindent ami csillog. Amint kiválasztottam a (szerintem) legszebbet, egyből bele is helyeztem a kosaramba egy szép díszdobozzal együtt, utána pedig néhány könnyed mozdulattal meg is rendeltem az ékszert. Úgy döntöttem, hogy nem kérem a kiszállítást, hanem személyesen veszem át a nyakláncot az Ékszer webshop irodájánál, mivel a munkahelyemhez közel vannak.

Szerencsére maga az évforduló csodálatos volt, Beus élvezte a vacsorát, aminek a végén adtam át neki a nyakláncot. Éppen egy pohár bort kortyolgattunk és az elmúlt évek kellemes emlékeit soroltuk, amikor úgy döntöttem, hogy itt a megfelelő alkalom, tetézzük a jó emlékeket. Benyúltam a zakóm zsebébe és előhúztam az ékszeres dobozt, amiben a nyaklánc lapult.

Úgy érzem jól választottam meg az ajándékot, Bea odáig volt érte, ráadásul jól is áll neki a lánc. Ahogy megmozdul és ráesik a fény az apró kristályokra, szinte ragyog a nyaka, ő pedig mosolyog, hiszen imád csillogni.

Nem csak a nyaklánc volt jó választás, hanem Beus is. Azt hiszem nemsokára újra fel kell keresnem az Ékszer webshopot, akkor azonban már egy szép gyűrűt fogok venni neki. Igen. Azt a bizonyos különleges gyűrűt.